Spaghettifestijn

Beste ouders, leden en andere scoutssympathisanten,

Binnen enkele weken is het weer tijd voor ons jaarlijks spaghetti festijn in het OC te Kaster.

Nieuw concept dit jaar is dat jullie niet enkel op zaterdagavond, maar ook de zondagmiddag kunnen komen smullen van onze heerlijke spaghetti!

Op zaterdag 7 april zijn jullie allemaal welkom vanaf 18u30 en is er zoals elk jaar een tombola met heel wat mooie prijzen.

Zondag 8 april gaan onze deuren open vanaf 11u & staat er in de namiddag voor het eerst bingo op het programma, waar opnieuw enkele mooie prijzen mee gewonnen kunnen worden.

Er zal op zondagnamiddag ook taart en koffie geserveerd worden.

Opnieuw is de spaghetti à volonté en is er uiteraard ook vegetarische spaghetti te verkrijgen.

Hopelijk mogen we jullie, samen met al jullie familie, vrienden en kennissen, verwelkomen op zaterdag of zondag!

Kaarten kosten 12 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen onder 12 jaar. In deze prijs zit ook een gratis aperitief voor volwassenen en een gratis fruitsap/frisdrank voor kinderen.
De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leiding of kunnen besteld worden via leiding@scoutstiegem.be

Indien jullie per mail bestellen gelieve dan te vermelden of je kaarten wil voor zaterdag of zondag en het aantal porties vegetarische spaghetti.

Graag tot dan!

Leiding scouts Tiegem.